Filip Monbailleu loopt de #AntwerpUltra

Beste bloglezer, ik loop de #AntwerpUltra op 22 april 2018 in .. euh.. Antwerpen… dit is zowel de Marathon als de 10 Miles op één dag… Als jullie storten via het vermelde nummer, wil dan #HappyRunner vermelden… Meer info vinden jullie ook op mijn FacebookPagina : https://www.facebook.com/TheHappyRunnerAntwerpUltra … Sporty Greeting! Filip aka #HappyRunner 😉

#AntwerpULTRA

Filip Monbailleu, aka #HappyRunner, uit Wingene heeft al heel wat loopschoenen versleten. Pas in 2016 liep hij z’n eerste marathon en ondertussen heeft hij ook enkele ultralopen tot een succesvol einde gebracht. Hij loopt ook zielsgraag in functie van andere mensen en is dan ook regelmatig als (privé)pacer/haas te vinden op één of ander running evenement.

Maar daar stopt het niet voor Filip: ook deze straffe bak zet zijn sterke schouders onder de #AntwerpUltra en zal niet alleen op 22 april de marathon en de 10 Miles lopen in Antwerpen, maar ook geld inzamelen voor onderzoek naar kanker.

“In 2016 was ik koploper bij de actie #LoopNaarDeMaan van Kom Op Tegen Kanker en ik vond het heel fijn om het goede doel te kunnen steunen via mijn looppassie!”

Wil ook jij Filip helpen in zijn steun voor onderzoek naar kanker? Dat kan! Lees hier hoe je Filip kan helpen geld…

View original post 97 more words

Leave a comment